Kantoor Witteveen Surhuisterveen

Wij vinden het belangrijk opdrachten uit te besteden aan bedrijven binnen onze regio.

We hadden al vaker met Jack Visser gewerkt, dus we wisten dat we kwaliteit konden verwachten. Toch heeft hij ons ook deze keer weer verrast met zijn creatieve ideeën.

Jack weet waar hij over praat. Hij heeft verstand van bouwkunde en constructies. Wij delen zijn voorkeur voor pure materialen. Dat zie je overal terug in ons gebouw.
Toen de gevels nog maar net zichtbaar waren, herkenden mensen al het werk van Jack Visser. Het lijnenspel legt onmiskenbaar een link naar hem.

Wat ik zo leuk vind is dat Jack op de meest onverwachte plekken zorgt voor bijzondere details. Zo hebben wij bijvoorbeeld een schuin plafond. Jack zag meteen dat indirect licht hier een bijzonder effect zou creëren.

Ook zijn kleuradvies is anders dan je zou verwachten. Als het aan ons had gelegen was alles wit geworden. Maar Jack koos voor de tinten uit de materialen waar wij mee werken. Grijs, donkerbruin en okergeel. Tot in de details van de kunststofkozijnen. Ik zou het niet bedenken. Maar het is prachtig geworden. Het bedrijfspand straalt harmonie uit. Ik ben blij dat we zijn advies durfden op te volgen.

Hidde van de Galiën - Directeur Witteveen Surhuisterveen

NAAR PROJECT