Contact met Jack Visser

Een project in gedachten?

Contact met Jack Visser

Bel of mail. Ik kan niet altijd direct klaarstaan, maar ik probeer de kennismaking zo te plannen dat ik ná de eerste bespreking ook op korte termijn met ontwerpen kan beginnen.

Nu even wachten = straks meer plezier! 

Visser Ontwerpburo
Groningerstraat 31
9231 CJ Surhuisterveen

T 0512 36 69 99
M 06 21 67 58 22
info@visser-ontwerpburo.nl

KvK 01097988
BTW NL001430600B65

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Nee en ja. Ik geef luister-garantie. En ik probeer met te houden aan jullie budget. De praktijk wijst uit dat het eerste schetsontwerp meestal een schot in de roos is. Dat vertrouwen moet er zijn en dat voel je, in het eerste gesprek en voordat er iets is ondertekend.

Ik ben ontwerper en het ontwerpen doe ik altijd zelf. Het overleg met de klant ook, de controles ook. Voor specifieke taken, zoals bouwkundige calculaties of constructieberekeningen huur ik andere experts in. En blijf ik eindverantwoordelijk, maar kan ik wat beter vasthouden aan mijn planning.

Misschien. Maar bij mij zijn de lijnen korter en is het eerste ontwerp ook eigenlijk altijd raak. Bovendien is de grote remmer vaak de procedure tijd bij de gemeente, en die is voor iedereen hetzelfde. 

Soms wel, soms niet. Ik ben de 40 gepasseerd dus heb wel wat voorbij zien komen inmiddels. Los daarvan: ontwerp is ontwerp. De kunst is om me goed te verdiepen in jullie werkwijze. En dan is een frisse blik misschien nog wel handiger dan die ervaring. 

Ik werk voornamelijk in Friesland en Groningen, maar dat is omdat ik deze regio woon en ook veel bouwbedrijven en aannemers ken en ook goed zicht heb op de gemeentelijke eisen hier. Maar in principe werk ik door het hele land.

Wel als ik volledig vrij ben in de uitvoering, en kan inspelen op jullie wensen, maar zonder me te laten beperken. 

Nee, dat doe ik niet. In ben nu op zoek naar galeries die bij me passen en het werk dan gaan aanbieden. Maar momenteel staat het meeste werk in stock, thuis.