WONING HERDER HITZUM

Al enige tijd hadden wij het plan om samen een huis te gaan bouwen. We hadden zelf al ideeën maar het was het net niet helemaal. Onze smaak is vrij strak en modern maar doordat we in een landelijke omgeving wonen is het wel van belang om landelijke elementen aan het huis toe te voegen. Hier kwamen we zelf niet uit en besloten om Jack te benaderen.

Tijdens ons eerste gesprek met Jack lieten wij ons moodboard zien en gaven wij daar een toelichting op. Het was een zeer prettig gesprek en we werden gelijk al enthousiast door de beelden die Jack met ons deelde. Dit gaf ons veel vertrouwen dat het ontwerp goed zou komen.

Een aantal weken later konden we het ontwerp gaan bekijken. Het gekke en bijzondere was dat alle puzzelstukjes in elkaar vielen, het was precies het huis wat wij voor ogen hadden. Echt zo bijzonder dat Jack deze vertaling wist te maken. Jack vroeg nog of er wijzigingen doorgevoerd konden worden in het ontwerp? Wij konden dit echt niet bedenken want het klopte helemaal.

Na dit ontwerp zijn we zelf aan de slag gegaan met de huidige woning slopen en daarna bouwen aan ons nieuwe huis. Na twee jaar bouwen konden we de woning betrekken en tot op heden wonen wij hier nog steeds met veel plezier. Onze woning heeft uiteindelijk een moderne en strakke uitstraling. Het nobelwood en zink zijn toegevoegd voor de landelijke uitstraling en dit valt heel mooi samen met de natuur eromheen. Het geheel is een plaatje.

De samenwerking met Jack hebben we als erg prettig ervaren. Jack vraagt goed door tijdens het eerste gesprek waardoor alles heel helder wordt voor beide kanten. Jack zei ook eerlijk als hij een bepaald idee niet zag zitten en gaf hier een toelichting op. Het ontwerp was in één woord geweldig.

TERUG NAAR OVERZICHT