WONING HAANSTRA GARIJP

Wij wilden graag een bijzondere woning bouwen. We hadden gesprekken gehad met 3 architecten met een goede naam, maar helaas zonder resultaat. We hadden ons er net bij neergelegd dat we ons moesten richten op een standaard woning, toen we in contact kwamen met Jack Visser. 
Hij begreep precies wat wij wilden en heeft ons totaal verrast met zijn ontwerp. Out of the box denken is zijn specialiteit. Jack heeft het hele project begeleid. Van ontwerp tot oplevering.

Jack Visser heeft een eigen visie op ontwerpen. Daar is hij vasthoudend in, waar hij voor staat wil hij volbrengen. Dat hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Jack kijkt verder dan alleen het ontwerp van de woning. Hij heeft interieuradvies gegeven en een haardpartij ontworpen. Wij hebben ook de bouwbegeleiding aan Jack uitbesteed. Gelukkig zijn we niet veel problemen tegengekomen. Maar als er eens iets was, hoefden wij ons geen zorgen te maken. Jack regelde alles voor ons.

De ontwerpen van Jack zijn absoluut uniek. Wanneer je eenmaal de stijl van Jack kent, herken je hem in al zijn ontwerpen. Net zoals je in schilderijen de schilder herkent, zien wij het bij gebouwen meteen: dat is een echte Jack Visser! Dat zie je ook aan onze woning. En daar zijn we trots op.

TERUG NAAR OVERZICHT