UITBREIDING VAN DER SLUIS EASTERMAR

Toen wij onze woning kochten, was het een eenvoudig bungalowtje, met daarachter een grote boerenschuur. We hebben het huis laten staan en de grote boerenschuur afgebroken.

In de loop der tijd hebben we wat verbouwingen laten doen door een bouwbedrijf, maar de laatste uitbreiding moest bijzonder worden en we hebben daarvoor Jack Visser benaderd.

Onze woning grenst aan een prachtig stuk natuur. Daar wilden we graag een mooie plek creëren om te werken, te koken en te eten terwijl we uitzicht hebben over de velden.

Jack heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het is bijzonder hoe hij met respect voor wat er al stond één geheel heeft gemaakt van voorgaande verbouwingen. Daarnaast heeft hij voor ons een prachtige keuken met kookeiland en de haardpartij in de woonkamer ontworpen. We voelen ons hier helemaal thuis en kunnen rondom genieten van de natuur terwijl we werken.

We krijgen veel enthousiaste reacties. Vaak hebben we maar een half woord nodig om te vertellen waar we wonen. Het ontwerp is voor veel mensen een herkenbaar punt in het landschap geworden.

TERUG NAAR OVERZICHT