LANDHUIS JONKER LIPPENHUIZEN

Wij vonden een droomplek om te wonen, maar de woning welke daarop stond was in een dermate slechte staat dat deze sloopwaardig was. We zochten daarom een ontwerper die voor ons een woning kon tekenen naar onze wens, passend in de landelijke omgeving. En ons daarnaast ook kon begeleiden en bijstaan in het gehele vergunningstraject.

De samenwerking bij de bouw van onze eerste woning zo’n 14 jaar geleden was ons dermate goed bevallen dat wij bij uitwerken van de nieuwe plannen als eerste weer contact hebben gezocht met Jack Visser. Na 1 telefoontje en een kort inventarisatiegesprek, bleek de klik er direct weer te zijn en besloten wij wederom de opdracht aan Jack te verstrekken.

De samenwerking was wederom zeer prettig. Korte lijnen, regelmatig even sparren en een zeer flexibele opstelling van Jack op het momenten dat het nodig was. Daarnaast zorgde Jack voor de contacten, afstemming en coördinatie met andere betrokken partijen zoals de constructeur en het calculatiebureau.

Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het eindresultaat en kijken we ook met veel plezier terug op het gehele realisatieproces, van ontwerp tot bouw.

Jack is in staat om samen met de opdrachtgever van een ruw plan met zeer uiteenlopende ideeën en wensen uiteindelijk samen tot een zeer authentiek woningontwerp te komen, wat vervolgens bij ingebruikname meteen “past als een jas”. Ook het combineren van stijlen, in ons geval een landelijk ontwerp met strakke eigentijdse elementen is wat ons betreft zeer kenmerkend voor de werkwijze van Jack Visser. En tot slot, niet onbelangrijk, Jack is gewoon een fijne kerel om mee samen te werken.

TERUG NAAR OVERZICHT